Mercedes

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęściksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Mercedes klasa A i Vaneo ) Problem z odpaleniem



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum MERCEDES Forum Strona Główna -> ( Mercedes klasa A i Vaneo ) Nie odpala
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MAZI_KPK

Dyskutant



Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 95
Skąd jesteś (miejscowość / region): Rybnik
Posiadane auto: Mercedes A 140
Piwa: 0/1
Wysłany: Pią 31 Maj 2019, 00:59
Temat postu:

Problem z odpaleniem


Witam mam problem z odpaleniem auta Mercedes a 160 2001r avangarde. Przekrecam zapłon wszystkoe ikonki soe zapalają a jak chce przekręcić kluczyk do odpalenia to brak reakcji nawet rozrusznik nie ruszy, juz mi to sie stało drugi raz, ale myslalem ze wtedy kluczyk sie rozkodował albo cos bo jak go niby zakodowalem typu dwa razy kliknąłem na pilocie otwarcie w stronę lusterka wewnętrznego i w ciagu 30s włożyłem kluczyk do stacyjki przekręciłem i zadziałał, ale dziś jadąc so pracy próbowałem i nie zadziałało.. akumulator jest nowy. Ma ktos jakieś pomysły bo nie mam juz głowy do tego..
Powrót do góry
tomom

Przyjaciel Portalu



Dołączył: 25 Sie 2011
Posty: 274
Skąd jesteś (miejscowość / region): Polkowice
Posiadane auto: A140 2001 po Lifcie manual
Piwa: 13/0
Wysłany: Pią 31 Maj 2019, 08:27
Temat postu:

Re: ( Mercedes klasa A i Vaneo ) Problem z odpaleniem


Znajdź wątek o rozruszniku. W twoim aucie jest wersja z immobilizerem.
Powrót do góry
MAZI_KPK

Dyskutant



Dołączył: 30 Paź 2010
Posty: 95
Skąd jesteś (miejscowość / region): Rybnik
Posiadane auto: Mercedes A 140
Piwa: 0/1
Wysłany: Pią 31 Maj 2019, 10:04
Temat postu:

Re: ( Mercedes klasa A i Vaneo ) Problem z odpaleniem


Ale powiedz mi to będzie ten imobilaiser czy rozrusznik? Albo powiedz mi pod jaka nazwa tego tematu poszukać.
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum MERCEDES Forum Strona Główna -> ( Mercedes klasa A i Vaneo ) Nie odpala Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1





 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Mercedes klasa A i Vaneo ) Nie odpala


Mercedes

CLS 500

160 000

2014r.

108 000 km

pomorskie

Mercedes

ML 350

16 900

2004r.

261 500 km

kujawsko-pomorskie

Mercedes

B 200

17 900

2006r.

182 000 km

małopolskie

Mercedes

ML 320

42 900

2008r.

200 454 km

śląskie

Mercedes

CLS 320

55 000

2009r.

159 000 km

pomorskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group




Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2019 Created by idealneT and OM System