Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
exfireman
Debiutant

Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 41 Skąd jesteś (miejscowość / region): wielkopolska Posiadane auto: B200,gsxr600
Piwa: 1/0
|
Wysłany: Sob 13 Lis 2010, 09:39
Temat postu: instrukcja w j.polski |
|
|
Witam
Od niedawna jestem posiadaczem B200 cdi.poszukuje instrukcji obslugi w jezyku polskim.Za wszelką pomoc bede wdzieczny.
Pozdrawiam
ps do administratora forum :lol:milo znowu zagoscic na forum gwiazdy.po poprzednich przejsciach z a klasą i nieuczciwym sprowadzaczem mialem alergie na mercedesa.ale b klasa mnie powalila na kolana. _________________ ŻYCIE JEST PO TO BY ZAP.......Ć NA MOTO!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomas74
Debiutant

Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 14 Skąd jesteś (miejscowość / region): Zachodniopomorskie Posiadane auto: Mercedes B 200CDI / 140KM / 2005
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sob 13 Lis 2010, 15:47
Temat postu: Re: ( Mercedes klasa B ) instrukcja w j.polski |
|
|
Witam . Ostatnio kupilem na allegro komplet : instrukcja ,obsluga nawigacji ,ksiazka serwisowa w cenie do 150zl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojtekmel
Dyskutant

Dołączył: 13 Cze 2010 Posty: 72 Skąd jesteś (miejscowość / region): Siedlce Posiadane auto: Mercedes B klasa 2.0CDI 2006
Piwa: 1/3
|
Wysłany: Sob 13 Lis 2010, 19:42
Temat postu: Re: instrukcja w j.polski |
|
|
exfireman napisał: | Witam
Od niedawna jestem posiadaczem B200 cdi.poszukuje instrukcji obslugi w jezyku polskim.Za wszelką pomoc bede wdzieczny.
Pozdrawiam
ps do administratora forum :lol:milo znowu zagoscic na forum gwiazdy.po poprzednich przejsciach z a klasą i nieuczciwym sprowadzaczem mialem alergie na mercedesa.ale b klasa mnie powalila na kolana. |
Owszem Bklasa jest OK. Intrukcja w wersji elektronicznej jest oficjalnej stronie mercedesa. Wprawdzie a klasy ale prawie jest to wszystko tak samo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
exfireman
Debiutant

Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 41 Skąd jesteś (miejscowość / region): wielkopolska Posiadane auto: B200,gsxr600
Piwa: 1/0
|
Wysłany: Pon 15 Lis 2010, 07:17
|
|
Dziekuje za pomoc,znalazlem,nabylem. _________________ ŻYCIE JEST PO TO BY ZAP.......Ć NA MOTO!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
DamianPo
Czytelnik

Dołączył: 26 Sie 2013 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): szczecin Posiadane auto: mercedes B180 cdi 2011
|
Wysłany: Wto 27 Sie 2013, 09:41
|
|
Witam.
Poszukuję pełnej instrukcji w j. Polskim do B-klasy rocznik 2010. _________________ D.P. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto 27 Sie 2013, 09:41
Temat postu: reklama |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ajan
Debiutant

Dołączył: 04 Lip 2008 Posty: 24 Skąd jesteś (miejscowość / region): Siedlce Posiadane auto: W 245 Mercedes B 180 CDI
Piwa: 2/0
|
Wysłany: Sro 20 Lis 2013, 15:27
|
|
DamianPo napisał: | Witam.
Poszukuję pełnej instrukcji w j. Polskim do B-klasy rocznik 2010. |
Instrukcja obsługi B klasa po polsku:
http://chomikuj.pl/studio...a,566650023.pdf _________________ użytkownik mc |
|
Powrót do góry |
|
 |
paweluko
Czytelnik

Dołączył: 17 Sty 2015 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Wielkopolska Posiadane auto: Mercedes-Benz Class-B 180 NGT 2010
|
Wysłany: Sob 17 Sty 2015, 14:35
Temat postu: Potrzebna instrukcja |
|
|
Czołem!
Poszukuję instrukcji do mojego nowego maleństwa. Jest to wersja 180 NGT blueEfficiency, jeśli ma to znaczenie. Model rzadki, więc obawiam się, że jeśli instrukcje modeli różnią się, może być problem.
W każdym razie jeśli będzie możliwość podesłania lub wskazania miejsca (najlepiej takiego, gdzie nie trzeba się logować i płacić), będę niezmiernie zobowiązany.
Czekam na wieści.
Pozdrawiam
Paweł |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|