Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smolus1
Czytelnik

Dołączył: 11 Mar 2020 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): olesnica Posiadane auto: mercedes cl
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sro 11 Mar 2020, 07:50
Temat postu: mercedes cl pie odpala w216 |
|
|
witam
posiadam mercedesa cl w216 5,5 v8 od nie dawna ,zamontowalem w nim instalacje lpg i wszystko bylo ok do czasu,normalnie jezdzil az w sobote podjechalem pod dom i zgasilem go ,nastepnie po pewnym czasie mialem pojechac do miasta i juz go nie odpalilem. Przekrecam kluczyk do odpalenia i nie kreci rozrusznik - jest cisza ,sprawdzilem rozrusznik wymontowalem go i sprawdzilem na stole jest sprawny nastepnie zostal zlozony z powrotem i napiecie 12 v dochodzi ,akumulatory zostaly doladowane sa ok,wystepuje tylko niskie napiecie centrali,czy to oznacza ze jest uszkodzony sterownik silnika,prosze o jakas porade moze ,wskazowke co moze byc jeszce za przyczyna.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksandervm
Stały Bywalec

Dołączył: 20 Sty 2020 Posty: 101 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: SLK230K R170 1997
Piwa: 2/4
|
Wysłany: Sro 11 Mar 2020, 22:16
Temat postu: Re: ( Mercedes klasa CL ) mercedes cl pie odpala w216 |
|
|
No nie mogę się powstrzymać... 5,5 V8 i zamontowałeś LPG. Zabiłeś samochód. Pogódź się z tym. Jeszcze niejedna porażka przed Tobą. _________________ ===========================
Mnie też dopadł kryzys: wino piję stare, ser jem spleśniały, samochód mam bez dachu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|