Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piciu555
Czytelnik

Dołączył: 12 Sty 2021 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Poznan Posiadane auto: Honda fr-v
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Wto 12 Sty 2021, 22:19
Temat postu: Demontaz schowka pasażera V klasa |
|
|
Cześć.
Mam problem z zdemontowanie Polki pasażera. Chodzi mi głównie o 3 śruby, które są schowane pod górna metalowa, aluminiowa listwa, która leci przez cała konsole. Jak dojść do tych śrub, demontować listwę ? (Boje się, ze się coś pourywa), czy jest jakiś inny myk ? Jak ewentualnie ja zdemontować, żeby nie uszkodzić ? Mogę podesłać gdzieś zdjęcia, mam w telefonie, ale nie wiem jak je tu wrzucić. [/img] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gerri
Auto Maniak

Dołączył: 14 Wrz 2010 Posty: 4002 Skąd jesteś (miejscowość / region): county Limerick Posiadane auto: Audi A3
Piwa: 337/19
|
Wysłany: Wto 12 Sty 2021, 23:51
Temat postu: Re: ( Mercedes klasa V ) Demontaz schowka pasażera V klasa |
|
|
Cześć
Luksusowa wersja Vito (jak by ją nie zwał: V-klasa, Viano) jest w produkcji od kilkunastu lat. Może byś napisał cokolwiek więcej o jaki model chodzi? Bo parę ich było. Jak masz problem z identyfikacją to zajrzyj do Wikipedii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piciu555
Czytelnik

Dołączył: 12 Sty 2021 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Poznan Posiadane auto: Honda fr-v
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sro 13 Sty 2021, 00:00
|
|
Rocznik 2019 2020. W starszych chyba jest taka sama. Srebrna listewka zaczyna się u dołu okrągłego nawiewu z prawej/lewej strony i leci przez cała szerokość konsoli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gerri
Auto Maniak

Dołączył: 14 Wrz 2010 Posty: 4002 Skąd jesteś (miejscowość / region): county Limerick Posiadane auto: Audi A3
Piwa: 337/19
|
Wysłany: Sro 13 Sty 2021, 21:51
|
|
Jest instrukcja demontażu schowka, ale nic nie ma o śrubach pod listwą. Z tego, co pamiętam to śruby są wewnątrz schowka i "patrzą" do góry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|