Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 56 Skąd jesteś (miejscowość / region): kraków Posiadane auto: e 212 220 cdi 2011
Piwa: 3/0
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 08:59
Temat postu:
AIRMATIC mercedes super warsztat
witam ,AIRMATIC w mercedesie to zmartwienie nie jednego posiadacza ,po długim poszukiwaniu znalazłem warsztat naprawiają tylko mercedesa ,mają wiadomości i sprzęt serwisowy ( potrafią się nim posługiwać ) .Dysponują częściami nowe miechy np.W 220 s clas .W 211 kombi ,posiadają używki,naprawa jest naprawdę bezbłędna i nie kosztowna .Daleko miałem ale się opłacało teraz tylko przyjemność z jazdy .Są tam opinie tych co byli i naprawiali . POLECAM
Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 56 Skąd jesteś (miejscowość / region): kraków Posiadane auto: e 212 220 cdi 2011
Piwa: 3/0
Wysłany: Sob 26 Lut 2011, 09:23
Temat postu:
sciema
jakoś nie rozumiem POLECANE WARSZTATY -a tekst zmieniony nie do poznania ,jak polecić warsztat nie podając jego namiarów i usług jakie oferuje ??? no może innaczej -bez tel . w wyszukiwarkę wpisujemy naprawa mercedesa Oława -będzie tam auto serwis Sikora -będą tam dane i opinie na temat tego warsztatu .POLECAM warto wspomnieć o nim na forum dotyczącym mercedesa ,nie jednemu już pomógł i nie jednemu pomoże w biedzie .AIRMATIC to ich specjalność .
Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 58 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: W 207 250 CDi
Piwa: 7/1
Wysłany: Sob 12 Mar 2011, 19:55
Temat postu:
Re: ( Mercedes ) AIRMATIC mercedes super warsztat
witam przeglądam to forum i znalazłem opis warsztatu gdzie byłem i naprawiałem .Musiałem się zalogować by dodać "trzy słowa".Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony że trafiłem w końcu do takiego warsztatu gdzie diagnostyka zawieszenia (zresztą całego mietka) AIRMATIC nie nastręczała żadnych problemów . Po wizytach w kilku warsztatach i ciągle innych diagnozach ,WRESZCIE to czego szukałem -diagnostyka ,opis mozliwości naprawy (ceny do wyboru -używki a nowe)wymiana części i auto jeździ do dzisiaj ,wszystko mieli na miejscu nie trzeba było szukać (niepewność czy aby napewno to ,a jak nie to,to co z częsciami) daleko miałem ale po rozmowach z posiadaczami esek co to byli w tym warsztacie -wiele pozytywnych opini jest w necie ,pojechałem 210km WARTO było .Dowiedziałem się wiele o moim autku PRZEBIEG -stan techniczny -ewentualne w niedługim czasie naprawy .I wiecie co JA TAM JUŻ WRACAM odległość to żaden problem .naprawiają inne modele gwiazdy z jakim skutkiem ? u mnie jest wszystko OK.kontakt jak wyżej
Dołączył: 16 Mar 2011 Posty: 60 Skąd jesteś (miejscowość / region): wrocław Posiadane auto: S 400
Piwa: 0/0
Wysłany: Sob 19 Mar 2011, 20:31
Temat postu:
wszystko było OK
polecam byłem naprawiałem i jestem zadowolony,dorabiają też kluczyki,zeby się nie powtarzać kontakt z warsztatem opisałem w poscie ,wymiana paska klinowego W 220 400 cdi,Polecam Auto Serwis Sikora naprawa mercedesa Oława
Dołączył: 16 Mar 2011 Posty: 60 Skąd jesteś (miejscowość / region): wrocław Posiadane auto: S 400
Piwa: 0/0
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 16:13
Temat postu:
miechy
witam ponownie ,wymieniałem kolumny zawieszenia Airmatic sprawnie i bezproblemowo ( poza miechami była drobna nieszczelność) Miechy w supre cenie 2200 zł NOWE ( naprawiane-regenerowane-1400 zł ) tylko 800 zł a co nowe to nowe ,zostały mi jeszcze tyły i bedą wszystkie nowe.