viano 2,2 cdi 150 km 2004 rok drgania pomiedzy 100 a 120 km/
witam mam problem taki ze podczas jazdy w moim viano przy predkosci od 100 do 120 km/h sa drgania cale auto dostaje drgań a poniżej 100 km/h lub powyżej zanikają i ich nie ma, dodam jeszcze ze jak auto jest na postoju zapalone drga kierownica ale po budzie samochodu nie czuc nic, czy ktos mial moze podobne objaw i co jest przyczyną ??
Re: ( Mercedes Viano ) viano 2,2 cdi 150 km 2004 rok drgania pomiedzy 100 a 120 km/
U mnie było podobnie, też miałem drgania w zakresie 50-60km/h. Okazało się, że drążek kierowniczy miał duże luzy. Po wymianie i ustawieniu geometrii jakby ręką odjął. _________________
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Mercedes Viano ) Porady, problemy techniczne
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.