Witam ,
jestem nowym posiadaczem używanego MB GLC 220d 4matic 9G z 2018 roku . Ostatni wyświetlił mi się komunikat o konieczności przeprowadzenia przeglądu B5 . Samochód ma przejechane tylko 45tyś.km . Wymieniłem sam olej zgodny z instrukcją i wszystkie filtry. Chciałem skasować komunikat o serwisie B5 wg. informacji z internetu tzn. kluczyk poz. 1, równocześnie dwa przyciski słuchawka i O.K . , po wyświetleniu menu Assist plus pokazał się przegląd B5, kluczyk w pozycji 2 i nic dalej się nie da zrobić - wisi tylko komunikat B5. Czy w związku z tym muszę skasować ten komunikat tylko w serwisie MB , czy cos żle wykonuje. Dziękuję za informację ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Mercedes ) Dyskusje ogólne
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.